Zaterdag 27 april was het dan zo ver. Na maanden repeteren werd de nieuwe show “Wicked” aan het publiek gepresenteerd tijdens de presentatiedag van de vLS Korpsen. Om het teamgevoel te verhogen werd er voor aanvang samen gegeten in de kantine van voetbalvereniging WHC. Na het eten pakte dirigent Peter Smits de microfoon om nog even een korte peptalk te geven. “Ik heb ook nog iets heel leuks”, zei hij ter afsluiting van zijn betoog.

Videoboodschap vanuit broadway New York
Een videoboodschap van de hoofdrolspeelster uit de musical “Wicked”, speciaal voor de van Limburg Stirum Band, werd aangezet. Dat Willemijn Verkaik speciaal voor de vLS een boodschap had ingesproken gaf bij menigeen even een stil momentje. Dat dit een extra boost gaf bij de leden was later te zien op de groene grasmat.

Bijzonder en gaaf
Met veel fanatisme werd de gloednieuwe show gepresenteerd aan het ‘thuispubliek”. De muzikanten van de van Limburg Stirum Band vonden het ontzettend gaaf dat deze videoboodschap voor hun was ingesproken. Leuk dat Willemijn Verkaik op de hoogte is van de show en dat ze dit heeft willen doen!