Music Kidz

Kinderen die het vLSKidz traject hebben doorlopen, stromen door naar de MusicKidz. De muzikale basis die zij daar hebben gevormd, wordt bij de MusicKidz verder ontwikkeld. Bij de MusicKidz breekt het moment aan dat zij zelf een instrument mogen bespelen.

Meedoen aan de MusicKidz?
Aan de MusicKidz meedoen kan, als:

  • uw kind het traject bij de vLSKidz heeft afgerond;
  • uw kind nog steeds muzikale ambities heeft;
  • uw kind de leeftijd heeft van 7 jaar of ouder

Opmaat naar het A-diploma
Ieder kind mag zelf kiezen welk instrument hij of zij wil bespelen. Ervaren en gediplomeerde muziekleraren en- leraressen zorgen ervoor dat uw kind het instrument goed gaat beheersen. Wanneer het A-diploma is behaald, mogen zij mee spelen bij de Jong van Limburg Stirum Band. Halverwege het jaar laten de MusicKidz het geleerde in de praktijk zien door middel van een voorspeelavond waarbij de ouders ook uitgenodigd zijn.

Activiteiten
Naast muziek maken kunnen de MusicKidz ook mee doen aan leuke activiteiten binnen de vereniging. Zo worden er doe-dagen georganiseerd waar de kinderen door middel van allerlei leuke activiteiten plezier maken met elkaar. Dit zorgt ervoor dat de kinderen naast het leren bespelen van een instrument ook plezier hebben met hun vriendjes en vriendinnetjes binnen de vereniging.

Repetities
Elke maandagavond van 18:00 - 18:45
Locatie clubgebouw aan de Zeuven Heuvels 20 te Wezep.


Begeleiding MusicKidZ

De MusicKidz worden geleid door een bandmanager en een assistent. Zij worden bijgestaan door een muziekdocent. Onderstaand maakt u kennis met ons team.

Barry van der Grift

Bandmanager Jong vLS band

Sample Image


Onze locatie

Wij zijn in het bezit van een eigen clubgebouw. Kom daarom gerust eens langs en kom een kijkje nemen.

 

Meer informatie?

Neem contact met ons op