Sponsoren

Artes5 | Calculatiebureau

Artes5 Calculatiebureau bestaat sinds 1 januari 2001 en is gevestigd aan de Ploeg 12 in Wezep. Eigenaar Jan Schuurman begon zijn carrière in 1974. Volgens Jan is het calculeren een vak dat je in de praktijk moet leren. Jan denkt zelf dat je geen calculator kunt worden; je moet zo zijn geboren. Het is namelijk zeer intensief en vraagt een hoge mate van nauwkeurigheid.

Artes5 is een compleet calculatiebureau! U kunt er terecht voor allerlei vormen van begrotingen: begrotingen van elementen, aannemersbegrotingen, directiebegrotingen, investeringsbegrotingen, voorlopig en definitief ontwerp begroting. Kortom: U kunt er terecht voor al uw bouwvragen. 

Ga naar de site van Artes5 »

Nici Koffie & Automaten

vls sponsoring nici koffie en automaten

Geen werk is een probleem, geen koffie is een ramp.
 

Ga naar de site van Nici Koffie & Automaten »

Notariaat Kremer | Speciaal voor ú

Notariaat Kremer is er voor ú. Met korte lijnen, korte wachttijden en een lage drempel. Vanuit de vestigingen in Oldebroek en Wezep verzorgt het notariaat notariële diensten voor cliënten uit de wijde omgeving. Gewoon omdat u de zaken goed geregeld wilt hebben: op de korte én op de lange termijn. Zij nemen tijd voor u en staan u op professionele wijze bij. Heeft u een notaris nodig voor een testament, estate planning, onroerend goed of een nieuw op te richten stichting of bedrijf? Neem dan contact op. Want naast deskundigheid biedt Kremer u maximale duidelijkheid, zowel in advies als in hun tarieven. 
 
Notariaat Kremer heeft als specialismen estate planning, mediation en agrarisch recht. Voor een eerste oriënterend en vrijblijvend gesprek (circa een half uur) worden geen kosten in rekening gebracht.
 

Ga naar de Kremer Notariaat site »

Snacksalon | Alleen voor het allerbeste

De prachtige Snacksalon aan de zuiderzeestraatweg in Wezep ligt op een goed bereikbare locatie. Bij de Snacksalon kan iedereen terecht voor het allerbeste: zo is het mogelijk om telefonisch te bestellen en af te halen, maar kan de snackliefhebber ook genieten van betaalbare en kwalitatief zeer hoogstaande kleine menu's in de eigen gezellig ingerichte Eetsalon. En voor de liefhebbers is er ook een ruime keuze in een groot assortiment ijs. Kortom: alle ingrediënten zijn beschikbaar om je bij de Snacksalon heerlijk op je gemak te voelen. En parkeren is geen enkel probleem....

Ga naar de Snacksalon site »

Van Werven | Dienstverlener in infra en recycling

Wie kent deze geweldige partij eigenlijk niet in de regio? Van Werven is een gespecialiseerde dienstverlener op het gebied van infra en recycling. Van Werven is al 70 jaar bezig met het zoeken naar toegevoegde waarde door logische verbindingen en échte oplossingen, en onderneemt oprecht en authentiek. De oorsprong van Van Werven ligt in Oldebroek. Gedreven door ambitie is Van Werven inmiddels vanuit twaalf vestigingen actief in binnen- en buitenland.

Van Werven en vLS zijn een uniek muziekproject aangegaan in de regio: "Als het goed gaat met Van Werven, dan geven wij daarvoor graag iets terug. In de afgelopen jaren is er veel bezuinigd in de zorg, dus willen wij daarvoor iets terug doen. Met de vLS zijn wij daarom een samenwerking aangegaan en bieden wij muziek aan in diverse zorgcentra. Ook dat is Oldebroek voor mekaar!”. 

Ga de site van Van Werven »

AH van Beek | Aannemingsbedrijf

Screenshot 2024 04 21 at 13 19 51 BeekAH logo BeekAH logopdf

Al stratende aan de Zuiderzeestraatweg zijn de voorouders van Anthonie Hendrikus van Beek in de 18e eeuw vanuit Putten richting Zwolle gekomen. Doordat zij met het werk mee verhuisden is de familie van Beek gevestigd in Wezep waar Anthonie Hendrikus van Beek in April 1963 de firma A.H. van Beek bv oprichtte. Tot het jaar 2000 heeft hij het bedrijf voort gezet. Hierna hebben zijn zonen Rob en Tonnie van Beek het overgenomen.

Inmiddels 50 jaar later werkt het bedrijf nog steeds als erkend bedrijf aan de weg. Het bedrijf beschikt over het nodige machine- en wagenpark, vakbekwaam personeel en mede door de jarenlange ervaringen is het bedrijf landelijk inzetbaar voor diverse werkzaamheden zoals straatwerken, rioleringswerken, onderhoudswerkzaamheden, grondwerken, spijlen hekwerken.

 

Ga naar de site van AH van Beek »

e-Boekhouden.nl | Online boekhoudprogramma

Screenshot 2024 04 21 at 13 19 51 BeekAH logo BeekAH logopdf

In 2002 werd gestart met een van de eerste online boekhoudplatforms. In eerste instantie werd een marktplaats voor freelancers ontwikkeld. Hiermee werden dure tussenpersonen uit het proces van opdrachtgever en opdrachtnemer gehaald. Vanuit dit platform is de vraag gekomen voor een online boekhoudprogramma en zo is e‑Boekhouden.nl ontstaan. Voor en door ondernemers.

Een enthousiast en professioneel team werkt iedere dag vol passie en kennis aan het boekhoudprogramma. Zodat de klant zonder problemen zijn/haar boekhouding kan doen. Met het automatiseren van de boekhouding kan men tijd en kosten besparen.

 

Ga naar de site van e-Boekhouden »

Hollander | Kantoorwensen op maat

Screenshot 2024 04 21 at 13 19 51 BeekAH logo BeekAH logopdf

Hollander – Kantoorwensen op maat

Harry Hollander, Eigenaar

 

 

Totaal leverancier voor al uw kantoorproducten!

Persoonlijk contact, helder advies en relaties ontzorgen, dat is wat een klant in deze tijd vraagt van zijn leverancier.
Met bijna 45 jaar ervaring in kantoor- computerartikelen, kantoormachines, kantoor & projectmeubilair, facilitaire producten en audiovisuele producten, bied Hollander op maat, praktische en mensgerichte oplossingen om plezierig te kunnen werken in uw werkomgeving.

Kantoorwensen, wie heeft ze niet?

Ga naar de site van Hollander »

Souman | Muziekhuis

Screenshot 2024 04 21 at 13 19 51 BeekAH logo BeekAH logopdf

Muziekhuis Souman waar muziekinstrumenten, reparatie en onderhoud, diensten en service centraal staan. Met een oppervlakte van circa 2.000m2 zijn we uitgegroeid tot één van de meest vooraanstaande muziekwinkels (Pianowinkel & Gitaarwinkel) in de regio van Zwolle.

Op de benedenverdieping bevinden zich de akoestische piano's, vleugels en digitale piano's.

Op de bovenverdieping wandelt u in de sfeervolle wereld van akoestische gitaren, elektrische gitaren en basgitaren.

Benieuwd hoe Muziekhuis Souman eruit ziet of wilt u meer informatie?

 

Ga naar de site van Souman »