Donderdagavond 25 juli zal de van Limburg Stirum Band een generale open repetitie houden. Deze repetitie begint om 19.30 uur op het hoofdveld van WHC op sportpak Muldersingel te Wezep.

Voorproefje
Deze avond willen we alle supporters en geïnteresseerden een voorproefje geven op onze deelname aan het Wereld Muziek Concours (WMC) in het Parkstad Limburg Stadion te Kerkrade. Allereerst worden de twee WMC marsen, “Kiniszi” van Julius Fucik en “Ravenswood” van William Rimmer gepresenteerd. Daarna wordt de show uitgevoerd zoals deze ook in Kerkrade getoond gaat worden.

Wicked
De show is gebaseerd op de wereldberoemde musical “Wicked. Het is vooral een show met prachtige figuren en krachtige muziek. Een show waarin niets is wat het lijkt en die u niet mag missen.

Olympische spelen in de muziek
Zaterdag 27 juli neemt de van Limburg Stirum Band deel aan het WMC in de World Division, de hoogste klasse. Eens in de vier jaar wordt dit evenement gehouden. Het evenement is onder muzikanten ook wel bekend als de Olympische spelen in de show- en fanfarewereld.

Bekijk de beelden