Na enige voorbereiding hebben de vLS Korpsen een nieuwe website. Een actieve en enthousiaste PR-commissie zorgde voor de uitwerking van het concept. En voor de website werd een sponsor bereid gevonden om te voorzien in de middelen. Vanaf nu is het nog leuker geworden om de vLS Korpsen te volgen.

Actueel en dynamisch
De nieuwe homepage van de vLS geeft in één oogopslag een overzicht van alle korpsen, het bevat de meest actuele nieuwsberichten en een overzicht van alle geplande optredens. Verder is het direct zichtbaar voor iedere bezoeker wat je op de website kan doen: zo zijn de shows en de vLS korpsen te boeken voor taptoes, evenementen, optredens, parades, etc. Maar ook kun je nu eenvoudig ‘lid worden’ of ‘donateur worden’. Door gebruik te maken van het vele foto- en filmmateriaal is er veel meer op de site te beleven, een aanrader voor muziekliefhebbers en potentiele leden.

Lekker op de bank
De website van de vLS Korpsen is technisch helemaal up-to-date en kan eenvoudig bediend worden. De website past zich moeiteloos aan ieder apparaat aan: laptops, tablets, vaste computers, telefoons, etc. Het volgen van de vLS Korpsen is dan nu nog leuker geworden en kan eenvoudig vanaf de bank.

Sponsoring
De nieuwe website werd mogelijk gemaakt door Agovit Training en Coaching. Alexandra van den Tillaard: “Ik vind het fantastisch om op deze manier bij te dragen. Ik heb zelf een aantal muziekfanaten thuis. Als je dan ziet dat er enthousiaste mensen zijn die iets willen realiseren, dan is het goed om te sponsoren. Dat stimuleert extra! Zo worden de uitdagingen zelf opgelost. Het lijkt wel coaching". Alle sponsoren hebben een prominentere plek gekregen op de website.

www.vlskorpsen.nl
Jarenlang was www.vlsband.nl het vertrouwde internetadres. Nu maakt dat adres plaats voor www.vlskorpsen.nl. De vLS Korpsen hebben meer te bieden dan de Jong vLS Band en de vLS Band. Ook kunnen muziekliefhebbers terecht voor het podiumorkest, maar ook beginnende muzikanten kunnen starten met blokfluit spelen of met een ander instrument. Wij bieden muziekplezier van jong tot oud op www.vlskorpsen.nl . De verhuizing heeft ook consequenties voor de bestaande emailadressen. Op de website zijn ze allemaal vermeld.