Wij hebben heerlijk genoten van de rust tijdens de zomervakantie. We hopen dat u dat ook heeft gedaan! Na een aantal repetities zijn wij alweer helemaal klaar voor het tweede deel van dit mooie muzikale jaar. En dat belooft met de start van de nieuwe show en mooie optredens een fantastische afsluiter van het seizoen te worden.

Nieuwe show 'Alles is Liefde' in première
Begin dit jaar kondigden wij aan met een tweede show te komen. De show is gereed en op 6 september aanstaande is de première in Emmer Compascuum. Het is een show vol liefde en bevat veel verrassingen. De muziek zal menigeen ongetwijfeld een warm gevoel geven. Deze show is compleet anders dan de musicalshow 'Wicked'. Vanaf nu bieden onze senioren een tweetal shows voor een bijna avondvullend programma. 

Een mooie reeks optredens
Het tweede gedeelte van het jaar staat nog boordevol optredens. Zo staan er optredens gepland in Vollenhove, Emmer Compascuum, Groesbeek, Oosterbeek en Groningen. Op 25 oktober zal er in Wezep met de gezamenlijke muziekverenigingen het muziekspektakel 'aqua Music' worden georganiseerd, met deelname van alle basisscholen uit Wezep en Hattemerbroek. Doel van deze dag is om jong en oud bij muziek te betrekken. Reserveer die dag alvast in uw agenda.

Klik hier voor meer info over onze nieuwe show "Alles is Liefde" »