Beschermheer mr. R.H. Graaf van Limburg Stirum bezocht op zaterdag 21 februari 2015 de mars- en showrepetitie van het junioren- en seniorenkorps van de van Limburg Stirum Korpsen.

Studieweekend junioren
Het studieweekend voor de junioren startte op vrijdagavond 20 februari in het clubgebouw van de vLS. het studieweekend ging verder op zaterdag de 21ste. Tijdens het studieweekend werden de muziekstukken voor de mars en de nieuwe show voor het komende taptoeseizoen intensief ingestudeerd. Het studieweekend werd afgesloten met een 2,5 uur durende mars- en showrepetitie in de sporthal in 't Harde. Daarna was het de beurt aan het seniorenkorps voor hun repetitie.

Beschermheer
Kort na aanvang van de repetitie arriveerden beschermheer mr. R.H. Graaf van Limburg Stirum en zijn echtgenote. Zij wilden eens een keer in het echt zien hoe het eraan toe gaat tijdens een mars- en showrepetitie bij zowel de junioren als de senioren. Vanaf de tribune werd de repetitie met belangstelling gevolgd! Tijdens de pauze konden de leden nader kennis maken.

Een ervaring rijker
De beschermheer en zijn vrouw waren zichtbaar onder de indruk: “Normaal zien we alleen het eindproduct, maar nu zien we ook wat voor werk het is om alle passen en figuren te leren en dit ook nog eens te combineren met de stukken uit je hoofd te spelen. Werkelijk waar fantastisch." Na een enerverend bezoek gingen zij met een ervaring rijker weer huiswaarts.