Bij de vLS zijn we ook een beetje betrokken bij de DCI tour 2015. Bij de Colts nemen een tweetal leden van de vLS deel: één als vrijwilliger en een als deelnemer. Daar zijn we allemaal natuurlijk een beetje trots, en misschien wel een beetje jaloers op.

Vrijwilliger als Cook
Arjen Hoekerd, bassist bij de van Limburg Stirum Band, reisde zaterdag 18 juli af naar Amerika. In San Antonio begint zijn DCI tour met de Colts waar hij als vrijwilliger in de “Cook Truck” zijn kookkunsten zal vertonen.

Passie voor muziek
“Muziek is mien leven”, deze uitspraak is Arjen op z’n lijf geschreven. Zijn passie voor muziek en de DCI zijn heel groot. Zo zat hij in 2014 als toeschouwer op de tribune van het imposante Lucas Oil Stadion. Dit jaar gaat hij 3 weken touren met de Colts om alles achter de schermen mee te maken. Een droom die uitkomt voor deze 25 jarige muzikant in hart en nieren. 

Nieuwe showinstructeur vLS
Erwin de Jong, showinstructeur van de vLS, speelt dit jaar voor het laatst mee bij zijn club de Colts.  Na 6 jaar DCI zal hij een nieuwe uitdaging aangaan bij de vLS. De leden kijken uit naar de instructie onder leiding van Erwin.


Links: Erwin de Jong, rechts: Arjen Hoekerd

Veel succes
Namens iedereen van de van Limburg Stirum Korpsen wensen wij Arjen Hoekerd en Erwin de Jong een hele gave en mooie tijd toe tijdens deze DCI tour! Maak er een onvergetelijke tijd van.

Meer informatie over de Colts
http://colts.org 

Bekijk hier de trailer van DCI 2015