Maandagavond 14 december heeft de jeugd weer laten zien wat ze in zich hebben, zowel individueel als in groepsverband. Ook werd tijdens deze avond het bedrag van de sponsoractie van de Boni bekend gemaakt.

Voorspeelavond
Op deze mooie avond lieten alle jeugdleden van de van Limburg Stirum Korpsen zich van hun beste kant zien. Dit deden ze door mooie muziek te maken, maar ook door in galakleding te verschijnen. Dit was een leuke toevoeging en de kinderen en jongeren zagen er dan ook prachtig uit. Van de allerjongste leerlingen tot de al wat oudere leerlingen mocht iedereen laten horen wat hij of zij het afgelopen seizoen had geleerd. Voor iedereen was het duidelijk dat de jeugd opnieuw een mooie stap voorwaarts heeft gemaakt in het afgelopen seizoen.

Na de pauze heeft de Jong van Limburg Stirum band nog meerdere nummers ten gehore gebracht, dit deden ze onder leiding van Richard van Eden. Met hem hebben ze een nieuwe mars ingestudeerd en deze speelden ze voor de eerste keer voor publiek. Daarna lieten ze enkele nummers horen die voor het publiek zeker herkenbaar waren.

Sponsoractie Boni
Ook dit jaar werd er door de Boni weer een sponsoractie georganiseerd, waarbij gedurende een aantal weken muntjes worden verkregen bij een bepaald aankoopbedrag. Deze muntjes mogen de klanten van de Boni zelf deponeren in de bakken van de verenigingen die mee mogen doen aan deze actie. Ook de vLS mocht dit jaar weer meedoen en de jeugd heeft een avond en een dag keihard haar best gedaan om de bezoekers van de Boni toch echt op hen te laten stemmen.

Door het spelen van muziek en het uitdelen van lekkere hapjes en drankjes werd de actie extra luister bijgezet. Van deze actiedag werd een filmpje gemaakt en ook met het promotiefilmpje kon er een prijs worden behaald. Groot was dus de vreugde van het actiecomité van de vLS toen dit filmpje in de prijzen viel. Tezamen met het bedrag voor de binnengehaalde munten kon er uiteindelijk 958 euro op de bankrekening worden bijgeschreven. Een echte opsteker voor de vereniging en klasse van de jeugd van de vLS!