De Rabobank Clubkas Campagne gaat weer van start! De Clubkas Campagne is een prachtige kans om jaarlijks in het voorjaar de kas van de vereniging te spekken. En het mooie is dat niet de Rabobank, maar de leden van de bank bepalen welke verenigingen vanuit het fonds ondersteund worden. Dit doen zij door door het uitbrengen van hun stemmen. Met de actie geeft de Rabobank invulling aan zijn coöperatieve gedachte: een bank van en voor leden.

Wat levert het op?
Klanten die lid zijn van Rabobank Noord Veluwe kunnen hun stemmen uitbrengen. Zij stemmen op de vereniging(en) die zij een warm hart toedragen. Naar verwachting zijn de stemmen tussen de €5,- en €10,- waard. Dit is afhankelijk van het totaal aantal uitgebrachte stemmen en of de vereniging al een sponsorcontract heeft met de bank. Dus hoe meer stemmen er op een vereniging uitgebracht worden, des te meer geld de vereniging krijgt.

Wanneer kan je stemmen?
Als je lid bent van de Rabobank kan je t/m 24 maart 
stemmen op onze vereniging, dit kan door hier te klikken.

Wat kun jij als clublid doen om jouw vereniging te steunen?
Als clublid kun je in je eigen omgeving, bijvoorbeeld bij familie, vrienden en kennissen informeren of zij lid zijn van Rabobank Noord Veluwe en zo ja, vragen of zij op jouw vereniging willen stemmen. 

Steek jij ons een hart onder de riem? Stem dan op de vLS!