Met ingang van het naseizoen 2016 is Kinket-Brandpreventie de nieuwe shirt sponsor van de jong vLS en loopt de jeugd er weer op uniforme wijze bij in de aanloop naar het komende marsconcours in Schiedam, dat in november 2016 wordt gehouden.

Bekend met jong vLS
Dat Kinket-Brandpreventie de nieuwe shirts sponsort is geen toeval. Directeur van Kinket-Brandpreventie is Eduard Veldkamp: “Ik ben natuurlijk zeer goed bekend met deze jeugd. Eerder heb ik als showinstructeur bij ‘Step into the Music’ en ‘Little shop of horrors’ met ze gewerkt. Ik heb ze jaren op muzikaal vlak zien groeien. Er bestaat nog steeds een hele sterke band met de jong vLS en dan vind ik het ook leuk om ze door middel van deze sponsoring een hart onder de riem te steken. Jong vLS is nog steeds een beetje mijn cluppie.”

Gewaardeerd
Jorien van Beest, bandmanager van de jong vLS, over de sponsoring door Kinket-Brandpreventie: “De t-shirts waren echt aan vervanging toe en dan is het mooi dat er een nieuwe sponsor is. Door Kinket-Brandpreventie lopen we er weer netjes bij. Als jong vLS waarderen wij dat enorm. Daarom hebben wij Eduard ook zeer onverwacht een serenade gebracht bij Kinket in Hattem op vrijdagmiddag. Eduard was daar ook erg mee verrast toen het grootste deel van de jong vLS al spelend kwam aanlopen. Toen hebben we ook maar de ‘officiële’ overhandiging van de shirts gedaan, terwijl de jeugd de shirts reeds ingepeeld hadden…. Eduard kwam op zijn beurt de jong vLS weer bedanken tijdens de repetitie met een heerlijke traktatie.”

Marsconcours Schiedam
De 26ste editie van het marsconcours vindt plaats op zaterdag 5 november 2016 in Sport- en Evenementenhal Margriet te Schiedam. Jorien van Beest over dit marsconcours: “Als jong vLS gaan we er in ieder geval netjes heen. We zijn voor dit concours druk aan het repeteren. Het wordt een spannende strijdmet een aantal gerenommeerde namen aan bands. Wij zetten ons beste muzikale beentje voor.”