Het is al weer even geleden: de 24-uurs muziekmarathon op 9 en 10 december. Na alle inspanningen en feestelijkheden aan het einde van het jaar kijken we terug naar een muzikaal zeer succesvol evenement. Dat werd mogelijk gemaakt door een groot aantal mensen: allemaal bedankt!

Vrijwilligers bedankt!
Evenementen vinden over het algemeen niet plaats zonder vrijwilligers. Bij deze willen we de 24-uurs commissie en alle vrijwilligers die een bijdrage hebben geleverd nogmaals bedanken voor de geleverde inspanningen. Het is een evenement geweest waarbij sprake was van een geweldige saamhorigheid. Zowel de leden van de vereniging als de bezoekers hebben er van genoten. Bedankt!

Enkele weetjes.... 
Laten we de 24-uurs muziekmarathon nog even herinneren:

 • De opening werd verricht door onze eigen burgemeester Adriaan Hoogendoorn. Hij was daarvoor zelfs uitgerust in smoking. Bedankt burgemeester voor uw aanwezigheid en betrokkenheid.
 • Wij hadden een streefbedrag voor de 24-uurs marathon. Dat bedrag hebben we overschreden.
 • Er zijn een tweetal muziekstukken gesponsord: een door onze trouwe vervoerder Hersevoort en door de Graaf van Limburg Stirum werd de WMC mars gesponsord.
 • Er werden leuke ludieke acties op touw gezet zoals bijvoorbeeld Sander en Jesca die als pieten de pakjes gingen bezorgen, of Germien die als kapster haar diensten aanbod of Bertus Kroeze die zelfgemaakte kerstdecoratie beschikbaar heeft gesteld voor de verkoop...
 • De langste toon blazen werd gewonnen door Robbert Martens met 30 seconden.
 • Bart Kroeze maakte de meeste enkele slagen in 30 seconden: 382 slagen.
 • De meeste dubbele slagen op de snare werd gewonnen door Eline Kroeze met 564 slagen in 30 sec.
 • De loterij leverde 250 euro op. Mede dankzij het ter beschikbaar stellen van leuke prijzen door de Wezeper winkeliers.
 • Vintage Live and Secret was een initiatief van twee leden, Adri Berends en Jan-Henk Biesterbos. Dit verfrissende nieuwe concept was een groot succes. Blazers gecombineerd met een toetsenist, een drummer, zangeressen en gitaristen. Dit zorgde voor een ware feeststemming in het clubgebouw met diverse meezingers.
 • Alle muzikanten hebben zichtbaar veel lol met elkaar gehad. 
 • Ook bezoekers hebben genoten van het samenspel van de verschillende onderdelen.

  

Sponsoren bedankt!
Doel van de 24-uurs actie dat leden zich zouden laten sponsoren door kennissen, familieleden, bekenden of zakenrelaties. Daar is massaal gehoor aan gegeven. Onze leden willen we daar nogmaals voor bedanken. Daarnaast waren de ondernemers in de regio zeer enthousiast over de actie. Sponsorbedragen van 24 euro waren al mogelijk. Dat leverde een mooie hoeveelheid sponsoren op:

Overzicht van 24-uurs sponsoren
Bekijk hier de sponsoren met een link naar hun site

Bekijk de fotoreportage van Alida Bosman
Klik hier!

Festwies als afsluiter van de 24-uurs marathon