sponsor in beeld hersevoort 1

Willjan van de Kamp, directeur UTS Hersevoort verhuizingen Zwolle, is al jarenlang een vertrouwd gezicht binnen de van Limburg Stirum Korpsen. Via zijn dochter, die muziek ging maken, kwam hij voor het eerst in contact met vLS. Sindsdien is hij de van Limburg Stirum Korpsen niet meer uit het oog verloren. Als oud bestuurslid, vrijwilliger en sponsor weet hij als geen ander wie vLS is. Daarom vinden wij dat u ook moet weten wat Willjan van de Kamp en zijn bedrijf UTS Hersevoort verhuizingen Zwolle voor vLS betekent.

vLS on the Road 
De vrachtwagens van Willjan van de Kamp zijn niet alleen een lust voor het oog, tijdens optredens van de vLS Korpsen zijn ze ook nog eens onmisbaar. Of de vLS nu optreedt in binnen- of buitenland, UTS Hersevoort staat altijd klaar. De instrumenten, kledingboxen en allerlei andere attributen die nodig zijn bij een optreden, worden met veel zorg door Willjan vervoerd. Vaak is zijn jongste dochter Lize ook van de partij om hem te helpen.

UTS Hersevoort verhuizingen 
Bij het verhuizen van inboedels draait alles om vakmanschap en vertrouwen. UTS Hersevoort geeft u tijdens alle verhuizingen, van een small tot een xl verhuizing, deze garantie. Of het nu in de regio is of naar de andere kant van de wereld: UTS Hersevoort biedt u uitstekende service en heeft vriendelijke en vakbekwame verhuizers in dienst. Om over het materiaal nog niet te spreken. Dat ziet er, zoals u op onderstaande foto kunt zien, prachtig uit!

Een sponsor zoals Willjan van de Kamp – UTS Hersevoort verhuizingen Zwolle, is onmisbaar voor de van Limburg Stirum Korpsen. Daarom willen we hem via deze weg nog eens extra bedanken. Op naar nog vele muzikale kilometers samen! Kijk ook eens op www.utshersevoort.nl.