van limburg stirum

Doe mee aan de Rabo ClubSupport en breng je stem uit op vLS Korpsen!

De Rabo ClubSupport is een prachtige kans om jaarlijks de kas van de vereniging te spekken. En het mooie is dat niet de Rabobank, maar de leden van de bank bepalen welke verenigingen vanuit het fonds ondersteund worden. Dit kan je doen door het uitbrengen van je stem als je lid bent van de Rabobank Noord Veluwe. Met de actie geeft de Rabobank invulling aan zijn coöperatieve gedachte: een bank van en voor leden.

Direct stemmen via: Rabobank.nl/clubsupport, maar kan ook via de Rabo-app!

Stemmen kan van 5 oktober tot en met 24 oktober!

Ben jij geen lid van de Rabobank? Wat kan jij doen?
Als je geen lid bent van de Rabobank, dan kan je een lidmaatschap aanvragen en kan je volgend jaar pas stemmen. Je kan natuurlijk iedereen stimuleren om zijn of haar stem uit te brengen op vLS. Ken je iemand anders die wel lid is van de Rabobank en die niet bekend is met internet? Help dan de persoon om te stemmen. Laat de stemmen niet verloren gaan en breng de stemmen uit op vLS.

Hoe en wanneer kan er gestemd worden?
Alle leden van de Rabobank Noord Veluwe ontvangen een mail of brief waarin de Rabo ClubSupport en het stemmen wordt uitgelegd. Vanaf 5 oktober tot en met 24 oktober kan je stemmen via: Rabobank.nl/clubsupport of via de Rabo-app. Na 24 oktober worden de stemmen geteld en vindt de verdeling van het beschikbaar gestelde bedrag van plaats.

Bestedingsdoel
De inkomsten van deze actie worden geheel besteed aan het vervangen van instrumenten en/of aanschaf nieuwe instrumenten.

Zo'n mooie actie moeten we niet voorbij laten gaan, dus stem! Hoe meer stemmen vLS krijgt, hoe meer geld het vLS oplevert.

Draag muziek een warm hart toe en stem op vLS!!

 

Rabo Clubkas actie