Het is bijna zover! Van 1 t/m 10 april de landelijke Kindermuziekweek plaats. In concertzalen en theaters, op scholen en kinderdagverblijven, in bibliotheken en op muziekscholen brengen we ieder kind in aanraking met muziek. Want wat is er leuker dan samen met je vrienden muziek luisteren of maken!

Landelijke Kindermuziekweek
De van Limburg Stirum Korpsen en muziekvereniging De Eendracht hebben heel veel zin om mee te doen aan de Kindermuziekweek. Er komt een Doe Maar Mee Band voor álle kinderen uit Wezep, Hattemerbroek en ’t Loo. We hebben goed nieuws! Er is extra budget beschikbaar gekomen voor Méér Muziek in de Klas en daarom kun jij 6 weken lang gratis meedoen!

Tekst gaat door onder afbeelding.

Doe Maar Mee Band

Maak Muziek en Doe Maar Mee
In de Kindermuziekweek starten we op woensdagmiddag 6 april met een Doe Maar Mee Band. Kinderen kunnen zich hiervoor opgeven en leren dan een instrument bespelen in vijf weken. Ervaring met het bespelen van een instrument is niet nodig. De lessen worden gegeven door professionele muziekdocent.

Kijk maar eens op https://youtu.be/TgwjqablhFI voor een impressie.

Wie, wat, waar
Alle kinderen van de basisscholen van Wezep, Hattemerbroek en ’t Loo kunnen meedoen. Het gaat om vijf lessen en een afsluitend concert op woensdagmiddag 11 mei. Wij zorgen voor de instrumenten. De lessen en het optreden zullen plaatsvinden op IKC De Vlinder in Wezep van 15:00 tot 16:00. Alle lessen zijn gratis!

Aanmelden en meer informatie
Wil je mee doen? Meld je dan gemakkelijk online aan via https://forms.gle/BsYTvtGRnBxxqvjD9 en dan zien we jou op 6 april! Voor meer informatie kan je mailen met of bellen met Anita van Gelder (0640166963).

Uitnodiging Doe Maar Mee Band