In december 2020 kreeg de van Limburg Stirum Korpsen uit Wezep een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij! De vereniging is benoemd tot één van de Clubs van de Week en heeft eenmalig een bijdrage van € 5.000,00 van de VriendenLoterij gehad. Het geld is na enige Corona vertraging gebruikt om de baritons van de vLS Band te vervangen, zodat ze bij komende optredens allemaal hetzelfde klinken. 

Tijdens een optreden deze week op Landgoed IJsselvliedt zijn de baritons overhandigd aan de muzikanten. 

De nieuwe baritons komen goed van pas bij de voorbereiding op het WMC in Kerkrade, waar de vLS Band op 30 juli zal schitteren, zowel met mars als met haar nieuwe show “Les Misérables”, van welke show tijdens Taptoe Drunen op 5 mei jl. de première is geweest. 

De nieuwe baritons en de rest van de band zijn voor het eerst weer te bewonderen op 18 juni bij Taptoe Heeten of 2 juli bij de WMC try-out te Putten. 

Tekst gaat door onder de afbeelding

nieuwe baritons

Als deelnemer van de VriendenLoterij is er de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Als deelnemer kun je ervoor kiezen de van Limburg Stirum Korpsen te steunen; dit kan door de van Limburg Stirum Korpsen mee te laten delen in de lotbijdrage. van Limburg Stirum Korpsen is erg blij met deze steun en met de nieuwe baritons!