We zijn als vLS Korpsen ontzettend verheugd om onze nieuwe trommels te hebben ontvangen! Deze prachtige toevoeging aan onze instrumentencollectie is het resultaat van een succesvolle samenwerking met Vancore uit Joure en we zijn enorm blij met de kwaliteit en het vakmanschap dat Vancore heeft geleverd.

Vancore heeft niet alleen hoogwaardige trommels (snares en een base) geleverd, maar ze hebben ook laten zien dat ze toegewijd zijn aan het creëren van instrumenten die zowel innovatief als betrouwbaar zijn. We zijn dankbaar voor het fijne samenwerken en kijken uit naar een voortzetting van deze vruchtbare relatie in de toekomst.

Daarnaast willen we het Cultuurfonds hartelijk bedanken voor hun ondersteuning. Mede dankzij hun bijdrage is het mogelijk geweest om deze prachtige instrumenten aan te schaffen en zo de kwaliteit van onze muzikale prestaties verder te verhogen.

We nodigen iedereen uit om de nieuwe trommels van Vancore te komen bewonderen en te ervaren tijdens onze komende optredens van de vLS Band. Dankzij Vancore en het Cultuurfonds kunnen we met nog meer enthousiasme en trots onze muzikale passie delen met ons publiek!

Er zijn nog 2 nieuwe snares die momenteel niet bespeeld worden, dus ben je slagwerker en lijkt het je leuk om aan te sluiten bij de slagwerkgroep van de vLS Band, neem dan contact op met